spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

VIDEO: U GRADAČCU POČINJE SA RADOM SAVREMENI SERVIS ZA MAŠINSKO PRANJE TEPIHA!

U našem gradu je otvoren najsavremeniji tepih servis na našoj regiji pod imenom “VAL”.

Proces, pranja, sušenja i vraćanja na adresu  tepiha traje najviše 24 sata. Također, ovaj servis je obezbijedio i besplatan odvoz i dovoz  tepiha iz domaćinstava na teritoriji  općina Gradačac, Modriča, Gračanica, Brčko i Srebrenik. Preuzimanje i vraćanje tepiha su besplatni, bez obzira na količinu. Korisnici usluga imaju obavezu da samo pozovu servis koji šalje dostavno vozilo na njihovu adresu.

U samom servisu tepih prođe niz tretmana kroz najsavremenije mašine najnovije generacije.

Kvalitetno, profesionalno i jeftino pranje počinje sa dubinskim istresanjem i usisavanjem sa obje strane. Zatim natapanje i tretiranje različitim četkama i specijalnim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim sredstvima u zavisnosti od vrste tepiha. Nakon toga se tepisi ispiru do bistre kapi i cijede centrifugom do posljednje kapi. Potom slijedi sušenje u specijalnoj komori koja omogućava sušenje bez obzira na vremenske uslove.

Poslije komore  tepisi su suhi i čisti, češljaju se, pakuju i vraćaju na  adresu naručioca usluga.


“ Sve preporuke za servis tepiha Val, nisam ni bio kod kuće, momci su odvukli tepihe i sutra dan vratili mirisne i čiste kao da su novi” – komentar je Elnisa Šaldića, jednog od prvih korisnika usluga ovog servisa.

 

“Prednost ovakvog načina pranja tepiha u odnosu na sve metode koje su korištene do sada u našoj okolini je što niti jednom drugom metodom (ručno pranje, poluautomatsko itd. ) ne možete tako kvalitetno oprati tepih, da u njemu ne ostaje ni malo prašine ili nekih sitnih predmeta i da nakon pranja taj isti tepih izgleda i miriše kao da je nov – ističe voditelj servisa Mujanović Nešet.

Treba svakako napomenuti i cijenu usluga pranja tepiha, koja iznosi 2,40 KM/m2 sa uključenim odvozom i dovozom tepiha.

 

Adresa na kojoj se nalazi servis je Srnice Donje bb – Gradačac, a kontakt telefon je 062 220 800.

 

Vezane objave

Posljednje objave