spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

FOTO: Balkoni i dvorišta širom BiH ukrašeni cvijećem gradačačke Magnolije

Proljeće je savršeno vrijeme za sadnju cvijeća u dvorištu u kojem ćemo uživati već u kasno proljeće, ljeto pa sve do jeseni! Da bismo ukrasili naše dvorište vrsnim sortama ukrasnog cvijeća pobrinula se gradačačka „Magnolija“, firma koji se duži niz godina bavi proizvodnjom ukrasnog cvijeća.

Porodica Kadić iz Sibovca, nadomak Gradačca,  se već duži niz godina bavi proizvodnjom kvalitetnih sorti cvijeća, a dokaz uspona firme jesu i zadovoljni kupci širom Bosne i Hercegovine, pa i šire.

Vrtovi “Magnolije”, na površini od 4 dunuma, zasađeni su desetinama vrsta cvijeća, a zrelo i kvalitetno cvijeće se ubire, pakuje i svježe distribuira do kupaca unutar Bosne i Hercegovine.

Firma je smještena na adresi Sibovac bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina, a sve dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona 061-680-911

Ciljevi ove firme jesu proširivanje proizvodnih kapaciteta te nastavljanje sa modernizacijom plasteničke proizvodnje.

Vlasnik firme, gdin. Elvir Kadić, ističe da se njihovo cvijeće proizvodi od najkvalitetnijeg sjemena te da proizvode rezano cvijeće, lončanice, ukrasno vrtno bilje… Sezonski programi gajenja cvijeća predstavljaju jako bitan faktor u proizvodnji te tome pridaju veliku pažnju.

Gradacac.ORG

 

Vezane objave

Posljednje objave