Brz trik: Prljave tenisice opet mogu biti snježno bijele

0

BIJELA obuća super izgleda dok je još nova i čista, no s vremenom i nošenjem se toliko ošteti i uprlja da počne izgledati sivo, bež ili čak žućkasto.

Jedna žena je na Facebooku otkrila jednostavan, jeftin i brz trik za čišćenje bijelih tenisica, zahvaljujući kojem će one izgledati besprijekorno čisto pa nećete morati kupovati novi par.

Objavila je fotografiju svojih bijelih Converse All Star tenisica prije i poslije pranja, a rezultat je zaista nevjerojatan.

U objavi je otkrila kako je to uspjela postići Cif sprejem za odstranjivanje plijesni.

“U kantu sam stavila izbjeljivač. Tenisice sam cijele poprskala Cifom (osim iznutra, nije mi smetalo što taj dio nije savršeno čist) i izribala starom četkicom za zube. Potom sam ih namakala u izbjeljivaču 10 minuta. Na kraju sam ih stavila u staru jastučnicu i oprala u perilici za rublje na 40°C. Nadam se da će i vama ovo pomoći”, otkrila je.

Također, upozorila je ljude da prilikom pranja nose staru odjeću te da sve rade u prozračenom prostoru ili vani.

Oduševljeni članovi grupe pohvalili su njen trik te joj zahvalili što im je spasila tenisice.

“Hvala puno! Baš sam naručila kćeri novi par tenisica jer se stari nije mogao oprati, ali pokušat ću s ovim”, napisala je jedna žena. “Ovo je odlično! Nisam očekivala da će se ovako dobro očistiti”, dodala je druga. Treći korisnik Facebooka složio se s njima: “Wow. Kakva transformacija. Impresioniran sam!”

index.hr