APEL: Našoj sugrađanki hitno potrebna novčana sredstva za operaciju oba oka

0

MOĆIĆ KADIRI(1984 god.) nastanjenoj u MZ Biberovo Polje , hitno su potrebna sredstva za liječenje na klinici “Sveti vid” u Beogradu.

Naime, prije godinu dana dijagnosticirano joj je teško oboljenje oba oka sa više dijagnoza (ablacija rožnjače i veoma uznapredovala katarakta na oba oka). Dosadašnjim liječenjem u navedenoj klinici vidljivi su pozitivni pomaci, ali zbog nastalih naknadnih komplikacija, preporučuje se operacija oba oka (fakovitrektomija), jer postoji opasnost od odvajanja rožnjače i TRAJNOG SLJEPILA!

 

Za operaciju je potrebno oko 30.000KM!

Porodica moli za pomoć u pokušaju prikupljanja novčanih sredstava u iznosu od 15.000KM, da bi se spasio vid bar na jednom oku.

 

Vijeće MZ Biberovo Polje zajedno sa džematskim odborom B.Polje, uključilo se u akciju prikupljanja novčanih sredstava, te će u narednom periodu vršiti obilazak domaćinstava u našoj MZ, u cilju prikupljanja dobrovoljnih prihoda za pomoć oboljeloj.

 

Svi koji žele pomoci, mogu to uraditi uplatama na žiro račun 1613000096115609 , ličnom donacijom članovima porodice ili blagajniku mjesne zajednice Arminu Ibranoviću (Arko).

 

Apelujemo, da u skladu s vašim mogućnostima se odazovete i pomognete. Novčana sredstva potrebno je skupiti do 22.08.2020.god.