S Dent stomatologija – Kvalitetne stomatološke usluge i najpovoljnije cijene u regionu

S Dent stomatologija – Kvalitetne stomatološke usluge i najpovoljnije cijene u regionu

U Bosanskom Šamcu, nedaleko od Gradačca, ordinira S Dent Stomatologija, koja nudi kompletne stomatološke usluge.

“Centar za estetsku stomatologiju i implantologiju suprug i ja otvorili smo prije dvije godine, i vrlo brzo smo prepoznati, kao kvalitetan Centar, s kvalitetnim uslugama u Bosanskom Šamcu i šire. U Centru su zaposlena tri doktora stomatologije uz pomoćno osoblje, tako da smo više nego ažurni po pitanju svojih klijenata, misleći pri tome na brzinu dogovora, i minimalno kratko vrijeme čekanja termina.

Ono što mogu tvrditi, da radimo s vrhunskim materijalima, znanje doktora je također neupitno, i ono što je najbitnije klijentima iz regiona možemo ponuditi usluge po najpovoljnijim cijenama.

Naš nekakav moto u kojemu smo se već dokazali je – povoljne cijene – sve na jednom mjestu – novi osmijeh u samo nekoliko dana.

Usluge koje također možete konzumirati kod nas su: estetski ispuni, uklanjanje naslaga, i bijeljenje zuba, bezmetalne i metalokeramičke krunice, i mostovi, ortodontska terapija fiksnim i mobilnim aparatićima, oralnokirurške intervencije, implantati.

Navest ću vam sam jedan dio cijena, tako se klijenti iz regije bazno mogu orijentirati i za druge, primjer, plombe estetski ispuni 10-15 eura, krunice već od 70 eura, ordinacijsko bijeljenje zubi 100 eura.

Mlad i nadasve stručan tim doktora stomatologije u našem Centru će sasvim sigurno ispuniti vaša očekivanja, kao i svih klijenata do sada. Svi zainteresirani za dodatne informacije mogu se porukom obratiti u Inbox naše Facebook stranice klikom OVDJE, ili na kontakt broj +387 65 947 135, klasičnim pozivom, ili pozivom/porukom preko servisa Viber, ili WhatsAp.”- rekla je za naš portal Dr. Sanja Petrović Savić.

 

Related Articles

error: ©GIP – Gradacac.ORG !!!