FOTO: Ukrasno cvijeće gradačačke „Magnolije“ krasi vrtove i balkone širom Bosne i Hercegovine

Za ljubitelje cvijeća proljeće je godišnje doba kada ima najviše posla u vrtu. Sada je vrijeme da isplaniramo izgled vrta i balkona te prikladno tome kupimo i posadimo odabrano cvijeće.

Elvir Kadić iz Gradačca bavi se proizvodnjom cvijeća punih 20 godina. Njegova firma “Magnolija” Gradačac je jako poznata među domaćim proizvođačima, a bavi se uglavnom proizvodnjom i prodajom kvalitetnog cvijeća. Dokaz uspona firme jesu i zadovoljni kupci širom Bosne i Hercegovine, pa i šire.

Vrtovi “Magnolije”, protežu se na površini od 5 dunuma, a zasađeni su desetinama vrsta kvalitetnog cvijeća. Zrelo i kvalitetno cvijeće se ubire, pakuje i svježe distribuira do kupaca unutar zemlje.

Firma je smještena na adresi Sibovac bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina, a sve dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona 061-680-911.

Ciljevi „Magnolije“  jesu proširivanje proizvodnih kapaciteta te nastavljanje sa modernizacijom plasteničke proizvodnje. Vlasnik firme, gdin. Elvir Kadić, ističe da se njihovo cvijeće proizvodi od najkvalitetnijeg sjemena te da proizvode rezano cvijeće, lončanice, ukrasno vrtno bilje… Sezonski programi gajenja cvijeća predstavljaju jako bitan faktor u proizvodnji, te tome pridaju veliku pažnju.

Gradacac.ORG