VIDEO: Na Banja Ilidži 8 novih imena – očekuju da Zvijezda ide ka vrhu tabele
17/07/2014

Osam novih igrača danas su stavili svoj potpis na ugovore te time potvrdili da će u narednom periodu igrati za NK Zvijezda Gradačac.

nkz1
Riječ je o sljedećim igračima:  Uroš Stojanov (Jedinstvo Bihać), Ermin Gadžo (Tadamun Beirut SC, Liban), Elvir Čolić i Anel Alibašić (Željezničar), Riad Demić (Pelister, Makedonija), Stanoje Jovanović (Jedinstvo, Brčko), Tomislav Puljić (Zmaj Makarska, Hrvatska) i Mehmedalija Čović (Čelik).

nkz2Riječi dobrodišlice novim igračima uputio je Amir Durgutović, sportski direktor Zvijezde, a u ime igrača obratio se Riad Demić.

“Svima nam je drago što smo tu u Zvijezdi, što smo došli u jedan dobar i ozbiljan klub, stabilan premijerligaš u Bosni i Hercegovini. Ovih osam momaka će sigurno dati sve od sebe da Zvijezda ostane stabilan premijerligaš u Bosni i Hercegovini, i da rezultati budu bolji nego prošle godine. I, sigurno će svi dati zadnji atom snage da Zvijezda pobjeđuje i da Zvijezda bude u vrhu tabele premijer lige u Bosni i Hercegovini”, rekao je Demić u izjavi za medije.

NK Zvijezda Gradačac će narednu provjeru odigrati u nedjelju, 20.jula 2014. godine, kada će na stadionu Banja Ilidža snage odmjeriti sa Drinom iz Zvornika.

nkz3

(gradacac.org)

Comments are closed.